Historie

Hotel Hebron er et af Københavns ældste hoteller. Hotellet blev indviet i 1898 og har altid været privat ejet. Gennem hotellets lange historie har vi fastholdt et egetræ som en del af vores logo, da dette symboliserer at vi er rodfæstet i hjertet af København, og at vi ligesom København til stadighed inspirerer til nye positive oplevelser.

Vi glæder os til at have dig som gæst og vi håber, at du vil nyde opholdet hos os. Alle vore medarbejdere vil gøre deres yderste for at du befinder dig godt.

Bæredygtighed

Hotel Hebron er en del af Green Key. Det har vi valgt fordi miljøarbejdet er vigtigt for os.

Green Key har stærke miljøkrav, og ved at være medlem kan alle gæster være sikre på at vi kontinuerligt gør en ekstra indsats på området. F.eks. i vores valg af rengøringsprodukter, i
vores valg af sanitets produkter etc.

Desuden har vi som det første hotel i Europa fået nye 100% økologiske og bæredygtige tæpper lavet af ufarvet uld som er et naturligt, hurtigt udskifteligt materiale.

Derudover er tæpperne Cradle to Cradle-certificeret, som blandt andet betyder, at det er produceret udelukkende ved hjælp af vindenergi og ved at sikre, at ingen ulovlige
stoffer er blevet tilføjet i produktionsprocessen.

Vi er glade og stolte af resultatet.

Som gæst har du også aktivt mulighed for at hjælpe os

Læg kun dine håndklæder på gulvet hvis du ønsker dem udskiftet, og hjælp os med at sortere dit affald samt indlevere dine batterier og andet elektronisk affald i receptionen. 

Foruden at være et mangeårigt medlem af Green Key har vi på Hotel Hebron også tilsluttet os et adfærdskodeks, som støtter FN´s globale mål. Disse mål indeholder foruden en omtanke for miljøet, en fair og lige behandling af alle, samt et sundt arbejdsmiljø for alle medarbejdere.

Kontakt os

Kontakt